U-CUT duo

U-CUT (”juu-kat”) koostuu kahdesta Jukasta, Jukka Halme ja Jukka Pahkamäki. Duon ensimmäinen esiintyminen oli heinäkuussa 2011. Se jälkeen esiintymisiä on ollut satoja, pääasiassa Pirkanmaalla.


Molemmat Jukat soittavat kitaraa ja lead-lauluosuudet menevät suunnilleen 50/50. Kun toinen laulaa melodiaa niin toinen huolehtii stemmaosuuksista. Jukka Pahkamäki täydentää tietyissä kappaleissa soundia huuliharpulla ja keikkatuoliin kiinnitetyllä tamburiinilla.


Duo esittää ”hittejä kahdelta vuosituhannelta” eli uutta ja vanhaa poppia, rockia ja countrya. Valtavirrasta poiketen ohjelmistoon kuuluu myös irlantilaista kansanmusiikkia, joissa Jukka Pahkamäki soittaa myös mandoliinia. Noin puolet settilistan kappaleista on suomalaisia toinen puoli englanninkielistä.


Uusien ja vanhojen hittien lisäksi duolla on tarjota Nostalgia-setti, jossa esitetään 60- ja 70- luvun englanninkielisiä hittejä. Näitä ovat tehneet tunnetuiksi mm. The Beatles, Neil Young, The Eagles, Bob Dylan, Simon & Garfunkel, CCR, Billy Joel, David Bowie, The Byrds, The Mamas and The Papas, Rod Stewart, John Denver, The Band, Albert Hammond, Cat Stevens, jne.