Hermes Tuomisto

Hermes aloitti kitaransoiton ja laulamisen vuosituhannen vaihteessa vasta reilusti yli kaksikymppisenä. Aktiivinen koripalloharrastus vaihtui pikkuhiljaa bluesrockiin. Musa vei mukanaan ja keikoille piti päästä. Niinpä Hermes lähti mukaan tanssibändin matkaan, jossa tutuksi tuli perinteiset hääkeikat valsseineen ja loppuillan 70-luvun menobiiseineen.

Vuonna 2005 Hermes valittiin mukaan The Blues Funnel-kokoonpanoon, joka esittää pelkästään omaa suomenkielistä materiaalia. Pari levyäkin on julkaistu. Funnel viettää välillä hiljaiseloa,joten 2010-luvulle tultaessa perustettiin Coversion, jossa Hermes kehittyi hyvässä soittoseurassa. Tutuista covereista tehtiin omia versioita, mikä oli mielekästä ja kehittävää. 

Hermeksellä on kokoajan ollut palo kehittää itseään musiikin parissa, joten pikkuhiljaa toiminta on muuttunut ammattimaisemmaksi. Musiikkikouluihinkin tuli lähdettyä yli nelikymppisenä. Ensin Hermes kävi Ahlmanin musalinjan (lukuvuosi), jossa varsinkin teoria-opinnot oli iso osa kokonaisuutta. Sen jälkeen oli  vuorossa  Ikaalisten lauluntekijä-linja, josta Hermes valmistui ’22 joulukuussa.

Tämän jälkeen vauhti on vain kiihtynyt ja nyt Hermes keikkailee aktiivisesti one man bändin lisäksi Duo Pamela&Hermes ja Groove Machine kokoonpanoissa. The Blues Funnel on taas aktivoitumassa ja palaamassa keikoille ja The Wowels western swing-bändiltä on myös tulossa uutta materiaalia. 

Mukana kulkevat tarvittaessa hyvä äänentoisto ja valokalusto.