Janne Laurila​

Janne Laurilan levytysura käynnistyi vuosituhannen taitteessa, kun hän esitti englanninkielisiä laulujaan Office Building -yhtyeen kanssa. Jo tuolloin Laurila esiintyi myös soolona soittaen englanninkielistä musiikkia 1950-luvulta nykypäivään, setissä soivat iloisesti sekaisin niin Bobby Vintonin kaltaisten croonerien ikivihreät, Johnny Cashin ja Hank Williamsin rouheammat kantrit kuin 70-luvun singer-songwriterit kuten Neil Young tai Elton John, unohtamatta uudempia tai vähemmän tunnettuja pop-visionäärejä kuten Iron & Wine tai Oasis.

Suomenkielisen levytysuransa hän aloitti vuonna 2009, viimeisimmät albumit ilmestyivät 2021 ja singlet alkuvuodesta 2023. Uutta musiikkia on tulossa vuonna 2024

Yhdessä Sippolan ja Rauhalan kanssa Laurila soitti myös Janne Laurila & Tuhlaajapojat -yhtyeessä joka teki 2009-2017 välillä kolme albumia ja kosolti keikkoja. Myöhemmin Laurila teki myös yhteisalbumin Hot Heros jazztrion kanssa. Rauhala ja Sippola ovat kyseisen trion jäseniä ja he ovat soittaneet yhdessä mm. Jukka Orman, räppäri Hannibal ja palkitun jazz-pianisti Iro Haarlan kanssa.

Ville Rauhala on myös mm. Pauli Hanhiniemen Retkueen ja Laura Moision yhtyeen basisti. Sami Sippola on myös lukuisien artistien, kuten Kielo Kärkkäisen, Pate Mustajärven ja Dave Lindholmin luotettu sessiomies.