Marko ”Stenari” Stenström

Stenari on aito countrymies, jonka elämässä heijastuu vahvasti hänen rakkautensa ja kunnioituksensa countrymusiikkia ja kulttuuria kohtaan. Hänen ulkonäkönsä, ja olemuksensa kertovat tarinaa jo itsessään, ja kun hän astuu lavalle, hänestä huokuu karisma ja aitous. Hän ei ole vain laulaja, vaan hän on elävä legenda, jonka läsnäolo lavalla saa yleisön tuntemaan olevansa osa jotain suurempaa, jotain mikä on kestänyt aikaa ja jatkaa elämistä vielä pitkään.

Stenari on enemmän kuin vain artisti; hän on yhteisönsä jäsen, joka on omistautunut levittämään countrymusiikin sanomaa ja perinnettä. Hän on esiintynyt klubeilla ja lavoilla ympäri Suomea aina säilyttäen intohimonsa ja aitoutensa. Hänen musiikkinsa yhdistää ihmisiä yli sukupolvien ja kulttuurien, ja hänen tarinansa kertovat elämän kipinästä ja seikkailusta, joka asuu jokaisessa meissä.

Kun Stenari astuu lavalle, hän ei vain laula kappaleita, hän jakaa palan itseään ja kutsuu yleisönsä mukaan matkalleen Amerikan sydämeen. Hänen musiikkinsa ei ole vain ääni, se on elämänfilosofia, joka kutsuu kuulijat unohtamaan hetkeksi arjen ja uppoutumaan tarinoihin, jotka ovat ikuisia kuin itse Amerikan maisemat.

Yksi asia on kuitenkin betoniin valettu. Ilta on täynnä countrya ja tunteita. Stenarin mukaan countrybiisin tuntee siitä, että surullisemmassakin kappaleessa on ainakin hitunen iloa ja päinvastoin. Illan aikana kuullaankin niin intiimejä hitaita kappaleita kuin nopeampia hillbilly-tyylisiä ilotteluja.