Marko ”Stenari” Stenström

Stenari on aito countrymies. Hän sai countrykärpäsen pureman jo nuorena poikana käytyään ensi kerran USA:ssa vanhempiensa kanssa. Stenari soittaa aitoa countrymusiikkia alkuperäiskielellä. Stenarilla on vahva ja lämmin, miehekäs ääni ja hän säestää itseään kitaralla.

Ohjelmistossaan Stenarilla on n. 250 countrymaailman suurta hittiä. Lauluja on mm. Johnny Cashilta, Willie Nelsonilta, Kris Kristoferssonilta, Dolly Partonilta, Merle Haggardilta sekä muilta suurilta countrylegendoilta.

Ohjelmistossa on myös kuitenkin lauluja, jotka tunnetaan paremmin muista musiikkigenreistä esitettynä countrytyyliin. Näitä on mm Purple Rain, Suspicious Mind, Brown Eyed Girl, Graceland, Have You Ever Seen the Rain etc.

Yksi asia on kuitenkin betoniin valettu. Ilta on täynnä countrya ja tunteita. Stenarin mukaan countrybiisin tuntee siitä, että surullisemmassakin kappaleessa on ainakin hitunen iloa ja päinvastoin. Illan aikana kuullaankin niin intiimejä hitaita kappaleita kuin nopeampia hillbilly-tyylisiä ilotteluja.