Spotlight Bilebändi

Spotlight bilebändi on ammattitaitoinen ja varma valinta juhlien sekä tapahtumien vetonaulaksi. Viiden hengen energisen ja hyväntuulisen coverbändin laajassa ohjelmistossa on musiikkia yli genrerajojen, aina koti- ja ulkomaisesta popista rockiin, souliin, discoon ja finnhitseihin, päivän polttavista hiteistä menneiden vuosikymmenten parhaisiin. Lisäksi bändi taipuu tunnelmaa luovaan musiikkiin aina jazzista ikivihreisiin ja tarjoaa myös häihin perinteisempää tanssimusiikkia bilemusiikin lisäksi. Ohjelmisto räätälöidään aina tilaisuuteen sopivaksi ja bändin voi tilata myös erilaisiin teemajuhliin, mm. seuraavilla teemoilla: James Bond, Great Gatsby, Disco Fever ja Best of 80´s & 90´s.

Bändin laulusolistina toimii mukaansatempaava ja valovoimainen Pamela Kilpeläinen. Kaikki bändissä laulavat, joten stemmatkin kajahtavat komeasti. Yhtyeessä mukana helsinkiläiset ammattimuusikot: Juhani Rönn (kitara & laulu), Antti Utriainen (koskettimet & laulu), Timo Tuppurainen (basso & laulu) ja Heikki Sjöblom (rummut & laulu).

Bändi on vuodesta 2015 alkaen menestyksekkäästi viihdyttänyt juhlaväkeä sadoissa tilaisuuksissa, aina ravintoloista laivoille sekä yksityis- että yritystilaisuuksiin, mm. mm. SOK, Intrum, Diacor, Alko, S-Pankki, Valio, Okmetic, Specsavers, Telatek, Suomen Laatutakuu Palvelut, Original Sokos Hotel Presidentti, Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Viking Line ja Ålandsbanken.

Ohjelmistossa on musiikkia mm. seuraavilta bändeiltä ja artisteilta: Abba, Bruno Mars, Bon Jovi, Pharrell Williams, Harry Styles, Weeknd, Tina Turner, Bryan Adams, AC/DC, Queen, Chris Cornell, Robbie Williams, Kings of Leon, Lady Gaga, Alanis Morrissette, Adele, Elvis, Gloria Gaynor, Pointer Sisters, Kaija Koo, Dingo, JVG, Aikakone, Nylon Beat, Jenni Vartiainen, Vicky Rosti, Kirka, Juha Tapio, Neon 2, Anssi Kela, Popeda, Haloo Helsinki, Tuure Kilpeläinen, Ramses II, Chisu…

Spotlight – Happy (Pharrell Williams cover)
Spotlight – Autiosaari (Tuure Kilpeläinen cover)