VIIHDYTIN – BILEBÄNDI SINUN JUHLIISI

Viihdytin on monipuolinen ja kokenut bilebändi, jolta luonnistuvat niin tuoreimmat bilehitit kuin perinteiset tanssikappaleet ja ikivihreät klassikotkin jos haluat live-musiikkia yritysjuhliin, häihin, syntymäpäiville tai muihin bileisiin?


Viihtytin koostuu alan ammattilaisia ja kokeneista viihdyttäjistä. Bändi tuo tarpeiston juhliisi jo ennen juhlien alkua ja huolehtii, että tanssilattia on täynnä valomerkkiin asti!


Viihdyttimen keikoilla mukana kulkee lavavalot, oma miksaaja sekä tasokas äänentoisto, mikä takaa miellyttävän musiikkielämyksen tilanteeseen kuin tilanteeseen.


Viihdytin on todellakin nimensä mukainen: se on kerännyt jo kanta-asiakkaansa, jotka tilaavat aina vuosi toisensa jälkeen yhtyeen yritysjuhliinsa soittamaan!


Kokoonpano:
Juuso Peippo – laulu ja kitara
Kalle Ylikylä – kitara ja taustalaulu
Ilmari Aitoaho – piano ja kosketinsoittimet
Tuomas Lieskivi – basso
Taneli Korpinen – rummut
Simo Pussinen – miksaus, valokuvat, videot ja tekniikka


TILAAJILTA KUULTUA


“Iso kiitos vielä hääkeikasta Nokialla! Kuulostitte mahtavalta ja myös vieraat ylistivät hääbändiä! Kaikki asiointi teidän kanssa oli ongelmatonta, ehdottomasti suositellaan eteenpäin!!”
“Kiitos Viihdytin, olitte aivan mahtavia! Hääväki viihtyi tanssilattialla ja tunnelma oli katossa. Vahva suositus tälle bändille!!!!”


“Erikoiskiitos kuoron ja extempore-esiintyjien säestyksestä, sekä toivebiisien huomioinnista. Ja teidän kanssa on tosi mukava asioida! Ne Bruno Marsit vedätte tosi hyvin, vieläkin soi päässä… Ja ne kitaristin välihuudot …make me feel like I’m locked out of heaven…”


“Kiitos vielä tuhannesti eilisillan bileistä! Lähestulkoon jokainen vieras kiitteli vielä erikseen mahtavaa bändiä ja itsekin oltiin kyllä täysin ns “mehut verkkareissa”. Ymmärretään hyvin, miksi teitä ollaan monesta suunnasta niin kovasti hehkutettu ja saitte varmasti taas n 75 uutta suosittelijaa!”


Tee juhlistasi ikimuistoiset, tilaa Viihdytin!